Op naar Nijmegen

Op woensdag 7 augustus ben ik samen met mijn instructeur naar Nijmegen gereden. Op de heenweg zijn we over allemaal kleine wegen gereden. We hebben bijvoorbeeld gereden op een zandweggetje. Ook hebben we door Berg en Dal gereden, hier waren veel heuvels. Dit was leuk en leerzaam, omdat ik dit soort wegen nooit tegenkom tijdens de normale rijlessen. Wij zijn via de snelweg teruggereden. Ook dit was erg leerzaam, omdat ik nog nooit op zo’n lang stuk snelweg had gereden. Ik vond het spannend om zo lang 130 km/h te rijden. Doordat ik dit samen met mijn instructeur heb gedaan vind ik het nu veel minder eng.

Het is goed voor mijn zelfvertrouwen om te merken dat ik ook goed rijd naar Nijmegen op wegen die ik helemaal niet ken. Toen ik begon met rijlessen vond ik 1 uur lang rijden al best intensief. Tijdens het rijden naar Nijmegen heb ik 3 uur lang gereden met een korte pauze. Dit geeft een goed gevoel en ik denk dat ik nu klaar ben voor mijn examen.

Groetjes,

Isa