Romantiek op
twee wielen!

“Onlangs ben ik begonnen met lessen bij Rijschool Wildenberg. Motorrijden is iets compleet nieuws voor mij. Ik ben heel erg blij met de begeleiding en lessen die ik bij de Rijschool krijg, omdat motorrijden toch iets heel anders is dan een raceauto. Na mijn eerste les was ik meteen om. Ik wist niet dat twee wielen zó leuk zijn!”
– Stéphane Kox –
Stap op en doe de WLDNBERG!

Welk pakket past bij jou?

A Basispakket

€ 1.075,-


10 lessen 60 min.
of bijv. 5 van 120 min.

Examen voertuigbeheersing (Avb)

Examen verkeersdeelneming (Avd)

De vervolglessen worden automatisch gefactureerd à € 70,- per uur

A Basispakket Extra

€ 1.254,-


Theoriecursus + examen

10 lessen 60 min.
of bijv. 5 van 120 min.

Examen voertuigbeheersing (Avb)

Examen verkeersdeelneming (Avd)

De vervolglessen worden automatisch gefactureerd à € 70,- per uur

A-G Getrapt Pakket

€ 575,-


4 Lessen (2 van 90 min en 60 min voor het examen)

A-G praktijkexamen

Heb jij je A2 rijbewijs bij rijschool Wildenberg gehaald dan betaal je slechts € 525,-!

Herexamenpakket
Avd € 525,-


4 Lessen 60 min

Praktijkexamen Avd

Deze aanbieding geldt niet als je bij een andere rijschool bent gezakt.

“Als je je motor beheerst, kun je er pas echt van genieten.”

Instructeur

Proefles
90 min € 75,-!


Mocht je misschien toch twijfelen of het besturen van een krachtige tweewieler iets voor je is, meld je dan eerst aan voor een try-out van ongeveer 90 min. voor € 75,-. Je ervaart dan op een relaxte manier hoe het voelt om deze krachtpatser te temmen.

Bij de rijschool zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een proefles voor als je iemand wil verrassen.

Theoriemodule
€ 49,-


Je moet je theorie-examen halen om Avd examen te mogen doen. Als je niet in het bezit bent van een autorijbewijs dan moet je deze al gehaald hebben voor je begint met lessen. Je hebt de mogelijkheid om via www.theoriecentrum.nl een spoedcursus te volgen.

Theorieboek
15 Uur online examentraining

Bij Rijschool Wildenberg hou je in de zomer je hoofd koel met onze doorwaai zomerpakken.

In de winterperiode heb je naast onze warme winterpakken ook lekkere warme handen met handvatverwarming op al onze lesmotoren.

Examen op leeftijd (A-Getrapt)

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is verlaagd van 24 naar 21 jaar. Als je het A-rijbewijs behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2). Ben je 20 jaar en wil je voor je 21e je motorrijbewijs halen, dan zul je 2 jaar later nog eens een AVD examen moeten doen voor A (onbeperkt).

De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Je mag dan ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen.

Je moet twee praktijkexamens doen, namelijk het motorexamen voertuigbeheersing (AVB) en het motorexamen verkeersdeelneming (AVD). Beide praktijkexamens leg je af op een tweewielige motor, er komt dus geen examen voor driewielige motorrijtuigen. Voorafgaand aan je praktijkexamen AVD moet je eerst geslaagd zijn voor het motortheorie-examen (ook voor AVB als je nog geen autorijbewijs hebt) én het AVB examen. Alleen als je al een rijbewijs voor de lichte motor (A1) of de middelzware motor (A2) hebt, hoef je geen theorie-examen meer te doen.