Caravantraining!

Het is niet iedereen gegeven om zonder wat extra oefening de auto- caravancombinatie moeiteloos te manoeuvreren.
Op de camping aangekomen moet de combinatie vaak tussen slagbomen door en via smalle paadjes naar de kampeerplek worden gedirigeerd. Eenmaal bij de kampeerplek aangekomen moet de caravan op de gewenste plaats worden gezet.

Als er dan geen helpende hand aanwezig is, of als je het liever op eigen kracht wilt doen en de luxe van een caravanmover ontbreekt, dan sta je er alleen voor. Door het steeds zwaarder worden van de caravan kun je deze soms nog nauwelijks met de hand verplaatsen. Op zo’n moment is de vaardigheid om met een caravan aan de haak te kunnen manoeuvreren erg handig.
Maar ook in situaties waarbij je tijdens de vakantiereis in dat kleine dorpje net even de verkeerde afslag neemt, hierbij een tegenligger tegen komt, en zo gedwongen wordt om met de caravan achteruit te rijden. Enige handigheid in manoeuvreren is dan natuurlijk een uitkomst.

Om dus zelfverzekerd met de caravan op pad te gaan kunt u een training volgen van 120 minuten voor € 150,- met de combinatie van de rijschool.