Wat een overwinning!

Beste team Wildenberg,

Doordat ik te vroeg begon te lessen bij een andere rijschool heb ik niet de aandacht gekregen die ik wel zou moeten hebben. Uiteindelijk na veel lessen werkte dat niet en konden ze mij niet meer verder helpen. Het vertrouwen in mijzelf was er niet meer. Na een pauze wilde ik weer beginnen dus koos ik jullie als rijschool. Dat voelde vertrouwd, dicht bij huis en een fijn team. Ik moest alles opnieuw leren: theorie, leren auto rijden, echt alles. Na de nuttige theorie lessen van Fred die ik 2 keer heb gedaan ben ik toch geslaagd. Ook al koste mij dat veel pijn, tranen en veel moeite. Met de rijlessen heb ik vaak in zak en as gezeten omdat het niet wilde lukken. Ik wilde stoppen, ik was niet voor autorijden gemaakt. Maar toen realiseerde ik me dat niet meer ging, ik was al zo ver, zo veel geld, zoveel moeite en pijn. Ik kon dat niet weer weggooien. Gelukkig zette ik al die keren door.

Eindelijk op 18-12-2019 is het mij gelukt. Ik kon het eerst niet geloven. De reis naar mijn rijbewijs heb ik met 4 mensen gedaan. Ik wil ze even bedanken want zonder hun zou ik niet zoveel ervaring en (persoonlijke) groei hebben gehad/geleerd. 3 instructeurs in 2 jaar was niet makkelijk maar soms gaat het niet altijd zoals je het wil. Toch heb ik er veel aangehad want iedereen heeft zijn specialiteiten. Jullie hebben er ook hard voor gewerkt.

Bedankt Nick, voor de goede basis, voor de vele lessen die ik van je heb gehad.

Bedankt Ruud, voor de leuke en leerzame lessen, je liet mij ziet dat auto rijden ook leuk kan zijn.

Bedankt Leon, het was niet altijd even gemakkelijk en leuk maar uiteindelijk veel geleerd en plezier gehad. Soms moest je streng zijn maar dat had ik wel nodig. Daardoor ben ik alleen maar sterker geworden.

Door al die lessen heb ik veel geleerd en veel meer ervaring opgedaan dan de gemiddelde leerling maar wat maken die lessen nou uit. Ervaring boven alles.

Tot slot bedankt Sandra, voor alle hulp en ondersteuning buiten de lessen om. Het voelde heel fijn en vertrouwd. Ik kan het, ik kan goed rijden. De les samen met Leon was super. Het vertrouwen in mezelf kwam weer terug. Ook hebben de telefoongesprekken die je had met mijn moeder erg geholpen. Het in contact komen met Vivo Fonto natuurlijk ook voor persoonlijke kracht, heeft goed geholpen.

Ik heb nu zin om auto te rijden ook al moet ik wachten tot 6 januari om m’n aanwinst op te halen. Trots dat het is gelukt, ons is gelukt! Ook al was het een lange weg het komt altijd goed. Van mijn ouders ook nog een bedankje.

Groetjes van Eileen