Aanmelding proefles+

De proefles plus duurt 120 minuten. Na het kennismakingsgesprek wordt er ongeveer 60 minuten gereden in een Mercedes A klasse of B klasse (ook automaat). Hierna stellen we een plan van aanpak samen waarbij we rekening houden met jouw situatie. De kosten voor deze proefles bedragen € 130,- waarvan je € 45,- retour krijgt bij afname van het B Basispakket.

Clubvoordeel?

Als je lid bent van Oranje-Rood, Atletiek Eindhoven, HC Helmond, DOSL, vvDBS of RPC Eindhoven en in aanmerking wilt komen voor de korting op het B-Basispakket t.w.v. € 25,- moet je even de betreffende sportclub vermelden in het opmerkingenveld.

     

Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid.
Je krijgt bij de auto-opleiding een praktijkboek waarin deze Gezondheidsverklaring opgenomen is. Voor de overige categorieën of wanneer je van rijschool wisselt en nog geen examen hebt gedaan, krijg je van ons een kopie van de Gezondheidsverklaring die je in moet vullen en ondertekenen.

Het is verplicht de Gezondheidsverklaring zelf bij het CBR in te dienen.

Stuur de Gezondheidsverklaring tijdig in! Zeker als er een vraag met ja is beantwoord. De Gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.