Aanmelding proefles

Je bent één druk op de knop verwijderd om het motoravontuur aan te gaan. Mocht je misschien toch twijfelen of het besturen van een krachtige tweewieler iets voor je is, meld je dan eerst aan voor een proefles van ongeveer 90 min. voor € 75,-. Je ervaart dan op een relaxte manier hoe het voelt om deze krachtpatser te temmen. Na de proefles hopen wij dat je zult zeggen; ‘Rijschool Wildenberg, mijn rijschool’!

Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid.
Je krijgt bij de auto-opleiding een praktijkboek waarin deze Gezondheidsverklaring opgenomen is. Voor de overige categorieën of wanneer je van rijschool wisselt en nog geen examen hebt gedaan, krijg je van ons een kopie van de Gezondheidsverklaring die je in moet vullen en ondertekenen.

Het is verplicht de Gezondheidsverklaring zelf bij het CBR in te dienen.

Stuur de Gezondheidsverklaring tijdig in! Zeker als er een vraag met ja is beantwoord. De Gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.

Clubvoordeel?

Als je lid bent van Oranje-Rood, Eindhoven Atletiek, HC Helmond, DOSL, vvDBS of RPC Eindhoven en in aanmerking wilt komen voor de korting op het B-Basispakket t.w.v. € 25,- moet je even de betreffende sportclub vermelden in het opmerkingenveld.