Rijles+

Rijles met wat
extra aandacht

Extra aandacht geven zit bij onze instructeurs in het bloed. Of dat nu voor ADHD/ADD, autisme, faalangst of rijangst is. Of voor senioren die een rijtest moeten afleggen of bijscholing nodig hebben. Wij hebben de ervaring en willen onze specialistische kennis graag voor je inzetten.
Met wat extra aandacht doen we allemaal de WLDNBERG.

Dit is jouw pakket!

B Basispakket
€ 1.599,-


14 lessen 90 min (21 uur)

Module 2 toets (intern)

Tussentijdse toets (CBR)

Praktijkexamen(CBR)

Alle CBR praktijk herexamens gratis*

Praktijkboek

Gratis theoriecursus twv € 75,-

Vervolglessen € 55,- per 60 minuten

Theoriemodule
€ 75,-


Theorie-examen

Theorieboek

7,5 Uur online examentraining

Theoriecursus
€ 75,- (gratis bij pakket)


Bereid je beter voor op je theorie examen met onze avondcursus. Gedurende 6 avonden wordt alle stof behandeld en krijg je examentraining met de meest moderne apparatuur. Deze cursus is gratis als je gebruik maakt van ons B Basispakket.

“Bij rijschool Wildenberg voel ik me altijd op mijn gemak.”

 Leerling

ADHD/ADD of Autisme?

Heb jij een vorm van ADHD/ADD, autisme of andere zaken waar we rekening mee kunnen houden? Geef dat dan aan wanneer je je aanmeldt. Wij bieden dan de juiste instructeur en correcte procedures, zodat je een soepele rijopleiding krijgt. We maken een afspraak voor een intake en een proefles (120 min.), bij voorkeur met een ouder of begeleider erbij. Tijdens de evaluatie bespreekt de instructeur het vervolgtraject. Inschrijving en intake voor de + opleiding kost eenmalig € 120,- waarvan je € 45,- retour krijgt als je de rijopleiding start. Je volgt het reguliere B+ Basis Voordeelpakket. De module 2 toets vindt niet na de gebruikelijke 21 uur plaats, maar wanneer jij en de instructeur vinden dat je er klaar voor bent.

Wij helpen je van je rijangst af!

Rijschool Wildenberg is gespecialiseerd in rijangst en werkt – waar nodig met behulp van een psycholoog – gericht aan jouw terugkeer in het verkeer. De intake is gratis, waarna een plan van aanpak en een offerte volgt. De oorzaken voor rijangst lopen uiteen, het is echter altijd een rem op je dagelijks leven. En die rem halen wij er graag vanaf. Ook verzekeringsmaatschappijen kunnen ons inschakelen voor hun klanten, om ze – zonder belemmeringen – terug te laten keren in het verkeer.

*Examengarantie bij:

Afname tussentijdse toets
Opvolgen advies te nemen lessen tot 1e examen
Verplicht 4 uur les voor ieder herexamen
Afname herexamens binnen 2 jaar vanaf 1e les

Toeslag faalangstexamen € 75,-.

Eigen Verklaring

De eigen verklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid.

#letsdothewldnberg

 

Klanten VertellenFacebook    Instagram    Twitter    Youtube

Contact

Rijschool Wildenberg
Piuslaan 28
5614 CM EINDHOVEN
T 040-2119942
info@rijschoolwildenberg.nl
Neem contact met ons op

Werken bij Wildenberg