Gratis proefles,
schakel op je gevoel.

Maak prettig kennis met rijschool Wildenberg via de proefles. Je gaat 60 min. rijden met een instructeur en die kijkt waar jij staat. Is sturen voor jou even voldoende of ben je al klaar om te schakelen? Het wordt hoe dan ook een feest in de Ford Focus (ook automaat). Natuurlijk hopen we dat je na die les volmondig roept: “Rijschool Wildenberg, mijn rijschool!” De kosten voor deze proefles bedragen € 45,- welke je retour krijgt bij afname van het B Basispakket.

Machtiging praktijkexamen

Op het moment dat wij denken dat je klaar bent voor een tussentijdse toets of het praktijkexamen zullen wij dit voor je aanvragen bij het CBR. Dit kan alleen als je ons gemachtigd hebt. Wij adviseren je dit aan het begin van de rijopleiding te doen omdat het anders vaak vergeten wordt en onnodig vertraging op kan leveren. Je kunt ons machtigen bij het CBR. Hiervoor heb je je DigID nodig en ons rijschoolregistratienummer: 8737G1.

Clubvoordeel?

Als je lid bent van Oranje-Rood, Eindhoven Atletiek, HC Helmond, DOSL, vvDBS of RPC Eindhoven en in aanmerking wilt komen voor de korting op het B-Basispakket t.w.v. € 25,- moet je even de betreffende sportclub vermelden in het opmerkingenveld.

     

Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid.
Je krijgt bij de auto-opleiding een praktijkboek waarin deze Gezondheidsverklaring opgenomen is. Voor de overige categorieën of wanneer je van rijschool wisselt en nog geen examen hebt gedaan, krijg je van ons een kopie van de Gezondheidsverklaring die je in moet vullen en ondertekenen.

Het is verplicht de Gezondheidsverklaring zelf bij het CBR in te dienen.

Stuur de Gezondheidsverklaring tijdig in! Zeker als er een vraag met ja is beantwoord. De Gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.