Profiteer van ons pakketvoordeel!

Schakel op je gevoel.

Maak prettig kennis met rijschool Wildenberg via je eerste les. Je gaat 90 min. rijden met een instructeur en die kijkt waar jij staat. Is sturen voor jou even voldoende of ben je al klaar om te schakelen? Het wordt hoe dan ook een feest in de Ford Focus (ook automaat). Natuurlijk hopen we dat je na die les volmondig roept: “Rijschool Wildenberg, mijn rijschool!” En mocht je dan gebruik willen maken van ons pakketvoordeel dan is dit meteen je eerste les van het pakket.

Machtiging praktijkexamen

Een toets of examen kan alleen aangevraagd worden als je de rijschool hebt gemachtigd. Wij adviseren je dit aan het begin van de rijopleiding te doen omdat het anders vaak vergeten wordt en onnodig vertraging op kan leveren. Je kunt ons machtigen bij het CBR.

Clubvoordeel?

Als je lid bent van Oranje-Rood, Eindhoven Atletiek, HC Helmond, DOSL, vvDBS of RPC Eindhoven en in aanmerking wilt komen voor de korting op het B-Basispakket t.w.v. € 25,- moet je even de betreffende sportclub vermelden in het opmerkingenveld.

     

Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid.

Voor het behalen van je auto-, motor- en aanhangerrijbewijs moet je voor de aanvraag van het examen een Eigen Verklaring ingestuurd hebben.